Gambes amb brots de soia fresca a la papillota

L'únic secret d’aquesta recepta és que les gambes siguin de qualitat i els brots de soia fresca i ecològica. No sempre, però hi ha vegades que faig germinar la soia a casa, doncs és fàcil i en record els treballs a classe de ciències naturals, però si la compreu tingueu cura de que sigui ecològica. 

GAMBES AMB BROTS DE SOIA FRESCA A LA PAPILLOTA 

Ingredients: 16 gambes, 160 o 200 grams de brots de soia fresca, 2 cullerades sopera de suc de llimona, 1 cullerada de cafè de gingebre ratllat, 1 gra d’all de Belltall, 4 cullerades soperes de salsa de soia, 2 cullerades d’oli i pebre mòlt. 

Preparar les gambes: treure el cap, pelar, però deixant-hi la cua, treure el nervi dorsal, rentar, eixugar i reservar. 
Rentarem la soia i la deixarem escórrer fins el moment de muntar les papillotes. 
Mentre escalfem el forn a 190º de temperatura prepararem la salsa i el paper sulfurat (tallar quatre quadrats de 32x32 centímetres) per fer el paquets de la papillota. 
Barrejar en un bol la soia, el suc de llimona, el gingebre i el gra d’all ratllat i l’oli. 
Al mig de cada quadrat hi posarem un grapat de brots de soia, les gambes amanides amb una mica de pebre (no sal), ruixarem amb la salsa que ja tenim preparada, tancarem el paquet i courem 10 minuts al forn. Servir molt calent, just acabat de fer.