Amanida de ruca i flors de romaní

La gràcia d’aquest amanida és collir les flors abans de fer-la o com a molt una estona abans, doncs el pas del temps les malmet en l’aroma i el sabor. També us ajudarà si a les flors hi deixeu un parell de fulles de romaní. 

AMANIDA DE RUCA I FLORS DE ROMANÍ

Ingredients: ruca, flors de romaní, oli, vinagre, mel de romaní, sal i pebre. 

Impossible donar-vos mides com a molt us puc dir que 1 cullerada sopera de mel de romaní per dos persones com a molt a l’hora de fer la vinagreta. 

Rentareu la ruca, la centrifugareu, la posareu en una safata o plats individuals i hi afegireu les flors de romaní. Prefereixo servir la vinagreta en una gerreta que vessar damunt de l’amanida, doncs així cada comensal pot posar-la al seu gust. 

VINAGRETA.- Suposo que no descobreixo res, però una bona manera de fer-la és posar en un pot els ingredients i sacsejar-lo amb força.