Amanida de patata i pop

Aquesta amanida la tinc catalogada com a rústica, ja que m’agrada tallar tan les patates com el pop a bocins més aviat grans i irregulars, però podeu tallar ambdós com més us agradi a vosaltres. Important, almenys pel meu gust, posar-hi cibulet. 

AMANIDA DE PATATA I POP 

Ingredients: 200 o 250 grams de pop cuit, ½ quilo de patates, 1 gra d’all, sal, oli d’oliva i cibulet. 

Bullireu les patates amb la pel en una aigua lleugerament salada, a borbollons suaus, perquè no es trenquin. Les colareu i les deixareu refredar una mica per poder-les manipular i pelar millor. 
Un com pelades, les tallareu a bocins i les posareu en un bol juntament amb els bocins de pop, l’all picat, l’oli d’oliva i la cibulet tallada petitona, remenareu, tastareu per si cal rectificar de sal i ja està apunt per servir. 

SUGGERIMENTS.- Serviu-la tèbia o a temperatura ambient, però mai freda, doncs trobo que la gràcia d’aquesta amanida és que les patates conservin una mica d’escalfor.